четвер, 23 квітня 2015 р.
Підвищена кислотність шлунка - лікування народними засобами
Кислотність шлункового соку залежить від концентрації соляної кислоти в шлунку. Наш шлунок містить 0,4-0,5% соляної кислоти, відхилення від цієї норми можуть викликати різні захворювання травлення, а також такі неприємні явища какпоніженная кислотність підвищена кислотність. Сьогодні мова піде про те, як боротьсяс «підвищеною кислотністю» шлунка народними засобами. Симптоми підвищеної кислотності: відрижка з кислим або гірким присмаком, печія, болі в області живота, тяжкість після їжі, нетравлення, запори. Перед началомлеченія підвищеній кислотності желудканеобходімо виключити деякі продукти: часник, лимон, цибуля, чорний хліб, жирні та грибні бульйони, копченості з великою кількістю спецій, газовану воду, маринади, соління та солодощі. І, навпаки, додати в своє меню: рисову, вівсяну, манну каші (зварені на молоці), пийте звичайне молоко. Їжу слід вживати тільки в теплому вигляді (не дуже гарячу, але й не холодну). Якщо ви без солодкого жити не можете, то краще перед прийомом їжі з'їсти 1 ст. л. меду. Перейдемо кнародним засоби лікування підвищеної кислотності: 1.Для нормалізації кислотності шлунку дуже добре допомагає морквяний сік. Можна приймати без ограніченій.2.В рівних частинах змішати корінь алтея, квітки ромашки, квіти безсмертника піщаного, звіробій, солодка гола, корінь валеріани. Пити по півсклянки за півгодини до прийому їжі (3-4 р. В день) .3.Две частини квіток липи змішати з однією частиною насіння льону та однією частиною плодів фенхеля. Пити по одній склянці 2 р. в день, за годину після прийому еди.4.Для наступного народного засобу вам знадобиться пляшка горілки об'ємом 500 мл. У цій пляшці настояти 50 г березових бруньок, дати настоятися близько 10 днів. Пити по 1? ч. л. 3 р. в день за 15-20 хв. до початку їжі (приймати для лікування виразки шлунка, підвищення апетит, а також прівоспаленіі печінки) .5.Следующеенародноелеченіе підвищеної кіслотностіжелудка: змішати ромашку з дикою горобиною, з насінням кропу, польовий гірчиці, шавлії, чебрецем (приблизно по 3-4 г) + 1,5 г золи (просіяного); отриману суміш розтерти до стану порошку. Пити (попередньо розчинити у воді) по 1 ч. Л. три рази на суткі.6.Для пониження кислотності желудкаупотреблять в якості чаю ромашку, таволожнік або ж в'яз слизький (сприяє нормалізації функцій шлунка) .7.Для зменшення кислотності шлунка готуйте різні страви з гарбузом і червоним буряком. Також можна пити соки з цих овощей.8.Смешать мелісу, суничний лист і ромашку (по 2 ст. Л.); засипати цю суміш в термос і залити однією склянкою гарячої води; дати настоятися протягом ночі; вранці осад прибрати. Пити за 1 год. До початку еди.9.На? літра окропу вам знадобиться 1 ч. л. деревію, поставити на маленький вогонь, і варити протягом 5 хв., охолодити, осад прибрати. Пити по? ст. вранці, в обід і ввечері (продовжувати протягом одного місяця) .10. Для лікування підвищеної кіслотностіподойдет і таке народноесредство: наріжте 2 невеликі морквини, кип'ятити в 3 ст. води, поки не залишиться 1,5 ст. води. Дати охолонути, у відвар додати 1 ч. Л. сирого насіння льону. Застосовувати 3 р. на добу за півгодини до їди. Перш ніж іспользоватьрецепти народного лікування, проконсультуйтеся з лікарем! Будьте здорові! Увага! Перед використанням народних рецептів для лікування захворювань різного роду, - проконсультуйтеся з лікарем, фітотерапевтами, щоб не допустити негативних наслідків!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар